Conveni de col·laboració amb el Centre Excursionista de Catalunya (CEC). 15% de descompte en visites generals i exploració informatitzada de la marxa

Centre Podologia Integral i el Centre Excursionista de Catalunya (CEC) han establert un acord per poder oferir als socis del CEC uns descomptes en els honoraris oficials dels serveis de podologia de la nostra Clínica.

El CEC és una entiitat cultural i esportiva fundada a l’any 1876 per en Josep Fiter i Inglés i quatre partíceps més amb un mateix objectiu: formar una entitat pública i legalitzada per empendre una tasca cultural per redreçar Catalunya. Al Setembre del 1877 es lloga a Barcelona, al cor del Barri Gòtic, el segon pis d’un edifci del segle XV, on actualment es manté el local social del Centre Excursionista de Catalunya.

En el Centre Podología Integral oferim als amants de la natura, les excursions, el senderisme i alpinisme, un servei complet de prevenció i tractament dels peus (dúrícies, ungles, fongs..), i fem estudis informatitzats de la forma de caminar per ajudar-te a que l’activiat a l’aire lliure sigui el menys agressiva posible per a les teves extremitats inferiors. T’aconsellem en calçats de tresk, i si cal, confeccionem plantilles a mida per a un millor rendiment esportiu sense lesions.

www.cec.cat